همایش سالیانه بیماری های شایع گوارش و کبد کودکان ایران و دومین همایش بین المللی چاقی کودکان
بیستمین همایش سالیانه بیماری های شایع گوارش و کبد کودکان ایران و دومین همایش بین المللی چاقی کودکان" به همت مرکز چاقی مادر و کودک به مدت 3 روز، 17 لغایت 19 اردیبهشت ماه سال جاری با شرکت پزشکان و اساتید برجسته علمی و پژوهشی و دانشجویان سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد.
بیستمین همایش سالیانه بیماری های شایع گوارش و کبد کودکان ایران و دومین همایش بین المللی چاقی کودکان" به همت مرکز چاقی مادر و کودک به مدت 3 روز، 17 لغایت 19 اردیبهشت ماه سال جاری با شرکت پزشکان و اساتید برجسته علمی و پژوهشی و دانشجویان سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد. در این کنگره از متخصصان حیطه گوارش کودکان، تغذیه و سایر رشته های مرتبط دعوت به عمل آمد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی در حاشیه بیستمین کنگره سالیانه بیماری های شایع گوارش و کبد اطفال و همچنین دومین همایش بین المللی چاقی کودک که در آمفی تئاتر مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) ارومیه برگزار شد در مصاحبه با خبرنگار وب دا گفت: شرکت کنندگان از اقصی نقاط کشور و همچنین از خارج کشور در این همایش حضور دارند که بعضی از آنها به صورت وبیناری شرکت کرده اند من جمله عزیزانی که خارج از کشور و تعدادی هم از شرکت کنندگان از داخل کشور به صورت وبیناری و بقیه در همایش حضور دارند.
دکتر ولی زاد در ادامه افزود: این کنگره در سه روز با محوریت یازده پنل بیماری های سیستم گوارش و کبد که اطفال را تهدید می کند و بیماری های جدیدی که هست برگزار خواهد شد. در حال حاضر چاقی کودک یکی از معضلات سیستم بهداشتی می باشد که با توجه به سرعت پیشرفت علم پزشکی در رشته های مختلف، حل بیماری چاقی چه در کودکی و چه در حوزه بزرگسالی با به روز کردن علم و مسلط شدن به علم روز و استفاده کردن از مقالاتی که به صورت شفاهی یا پوستر در این کنگره پذیرفته شدند مثمر ثمر خواهد بود.
وی با ابراز امیدواری گفت: نتیجه کنگره و کارگاه هایی که در کنار کنگره برگزار خواهد شد منجر به ارائه خدمات بهینه درمانی و آموزشی به اطفال زیر چهار ده سال در سطح استان و کشور خواهد شد.
مقام عالی سلامت استان تاکید کرد: یکی از محورهایی که باید زیاد مورد توجه باشد حوزه کودک است که مقوله چاقی یکی از موارد مهم می باشد.
وی همچنین گفت: آینده علمی و مدیریتی کشور به دست همین اطفال و نوجوانانی است که امروز در بین ما هستند. لذا، با آموزش بهتر، تحصیلات مناسب، تغذیه مناسب، کیفیت خوب خواب و همچنین محیطی که بیماری در آن کم باشد باید برای تامین، حفظ و ارتقای سلامت آنان تلاش کنیم.
در این نشست متخصصان و دانشجویان از سراسر کشور گرد هم آمدند و آخرین دستاورد های پژوهشی خود را به اشتراک گذاشتند. همچنین شرکت کنندگان این گردهمایی از امتیاز بازآموزی بهرمند گردیدند.
امید است در کنگره ها و نشست های علمی آتی بیش از پیش در راه اعتلای علمی و پژوهشی ایران اسلامی گام های ارزنده برداشته شود.
نظر دهید